fbpx

lainaaminut.fi

Kiitos varauksestasi!

Kiitos kun tuet paikallista yrittäjää ja perheyritystä! Saat varauksesta automaattisesti varausvahvistuksen sähköpöstiisi. Jos et jostain syystä saa meiltä vahvistusta, voi olla, että antamasi sähköpostiosoite oli virheellinen. Varauksesi on kuitenkin voimassa. Jos olet epävarma tai varauksesta herää kysymyksiä, voit aina olla meihin puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä!

Käytännön asioita vuokraukseen liittyen

Varauksesti voit noutaa toimipisteeltämme osoitteesta Ahjotie 16, 67800 Kokkola, Jänismaa. Olemme paikalla etukäteen sovittuina aikoina arkisin klo 07:00 – 16:00 välisenä aikana. Ilmoitathan meille, mikäli haluat vaihtaa noutoaikaa myöhempään ajankohtaan. 

Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi sekä esittämään voimassa olevan ajokortin. Mikäli ajoneuvoa kuljettaa joku muu kuin varauksen tekijä, kuskin tulee olla pakua noutaessa mukana ja varautua esittämään ajokorttinsa.

Muutoksista voit ilmoittaa meille numerossa +358 40 747 6668 tai sähköpostilla lainaaminut@gmail.com. Huomaathan kuitenkin, että myöhempi noutoaika ei pidennä vuokra-aikaa, vaan vuokra-aika päättyy alkuperäisen vuokra-ajan mukaan, ellei toisin sovittu. Paku luovutetaan ja palautetaan tankattuna. 

Voit maksaa varauksesi noudon yhteydessä kortilla tai käteisellä. Hyväksymme kaikki yleisimmin käytössä olevat maksu- ja luottokortit. Mikäli maksat käteisellä, pyydämme ystävällisesti varaamaan tasasumman. Voimme myös tehdä etukäteislaskun tai laskuttaa vuokrasta jälkikäteen sovittaessa (yritykset).

Palautathan pakettiauton toimipisteellemme osoitteseen Ahjotie 16, 67800 Kokkola vuokra-ajan päättyessä. Paku luovutetaan ja palautetaan tankattuna. Vuokra-aikaa ei voi yksipuolisesti jatkaa ilman lainaaminut.fi henkilökunnan lupaa.  Erikoistilanteissa olethan meihin yhteydessä välittömästi numerossa 040 747 6668

Pakun palautus viikonloppuisin ja klo 16:00 jälkeen tapahtuu itsenäisesti ja avaimet palautetaan avainboksiin. Saat tarkemmat ohjeet palautukseen noudon yhteydessä.

Jos varasit viikonloppuvuokrauksen, pakun palautus on sunnuntaina klo 15:00. Voit myös jatkaa varausta sunnuntai-iltaan saakka ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse tai puhelimitse. Myönnämme vuokra-ajan pidennyksen veloituksetta mikäli sunnuntaille ei ole toista varausta.